Hoe werkt het?

Stap 1: voorinschrijving

Iedereen die interesse heeft kan zich inschrijven voor het E-bike Collectief. Inschrijven is geheel vrijblijvend: je zit nergens aan vast. Schrijf je in en we houden je op de hoogte van de beste deals en nieuwe acties.

Stap 2: onderhandeling

In februari hebben we onderhandeld over de beste deals. We selecteerden de beste e-bikes in verschillende categorieën (voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor).

We hebben een scherp aanbod met extra’s gerealiseerd voor als je wilt kopen en gunstige voorwaarden en maandbedragen als je kiest voor het private lease aanbod. Hierbij hebben we gelet op de prijs en extra aandacht besteed aan de kwaliteit van de fietsen, verzekeringen en de snelheid van levering van de fietsen.

Het resultaat staat nu op onze website waarbij je zelf kunt kiezen of je wilt kopen of leasen.

Stap 3: aanbod

Ben je ingeschreven bij het E-bike-collectief? Dan word je als eerste per e-mail geïnformeerd over het aanbod. Dit is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Wil je niet op de aanbieding ingaan? Dan hoef je niet te reageren.

Stap 4: bestellen
Heb je jouw nieuwe e-bike gevonden? Dan kun je hem direct bestellen via de website.

  • Kies je voor kopen, dan bestel en betaal je aan de fietsenwinkel. De fietsenwinkel stuurt je een bevestiging van je aankoop. Zij stemmen met je af wanneer je nieuwe fiets wordt geleverd en maken de gratis verzekering in orde.
  • Kies je voor leasen, dan bestel je direct bij de leasemaatschappij. De leasemaatschappij neemt direct contact met je op om je door het aanvraagproces heen te helpen. En je e-bike zo snel mogelijk bij je af te leveren natuurlijk.

Nog geen lid van de Consumentenbond? Als je nu een e-bike kiest dan ontvang je automatisch 3 maanden gratis Basislidmaatschap bij je bestelling. Daarna kost het Basislidmaatschap €3 per maand (maandelijks opzegbaar).