Accu, onderhoud en reparaties

Bij deze fiets ben je tijdens de hele looptijd zeker van een goed functionerende accu. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan en als er problemen zijn word je meteen geholpen.

Onderhoud

Elke fiets in het E-bike collectief wordt geleverd inclusief een volledig onderhouds- en reparatie pakket. Dit houdt in dat de kosten hiervan voor rekening van de leasemaatschappij komen. Je moet natuurlijk wel netjes met de fiets omgaan.

Wanneer je fiets aan een reguliere onderhouds- of controlebeurt toe is, er iets versleten of kapot is; alles wordt voor je geregeld. Je kunt gewoon naar de fietsenwinkel, zij repareren je fiets en de rekening gaat naar de leasemaatschappij.

Je kunt voor al het onderhoud en reparaties terecht bij de winkel waar je de fiets ophaalt. Of bij een winkel van dezelfde keten.

Reparaties

Reparaties door beschadiging vallen onder de verzekering. Als bijvoorbeeld een lamp of bagagedrager is afgebroken, je band lek is of een snelbinder is gestolen kun je een beroep doen op de verzekering. Reparaties gebeuren in overleg met de winkel en verzekeraar.

Je hebt een eigen risico van € 35, dus dat bedrag moet je zelf betalen als de schade niet te verhalen is op een andere partij.

Pechhulp onderweg

Wanneer je onderweg strandt met je fiets door een technisch probleem, hebben we in ons verzekeringspakket ook pechhulp opgenomen. Als je hier meer over wilt weten kun je dit hier nalezen.