Accu, onderhoud en reparaties

Bij deze fiets krijg je een verlengde garantie op de accu. Hierdoor ben je tijdens de hele looptijd zeker van een goed functionerende accu. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Bij gemiddeld gebruik van een elektrische fiets kan de capaciteit van een accu na enkele jaren flink afnemen. Dat kan erg vervelend zijn, want een elektrische fiets zonder goed werkende accu is vrijwel niets meer waard.

Een nieuwe accu kost enkele honderden euro’s. In een enkel geval tot wel €800. Met ons aanbod hoef je je daar geen zorgen over te maken. Als het nodig is, krijg je gewoon een nieuwe accu.

Onderhoud

Je kunt de fiets niet leasen zonder servicepakket. Deze fiets is alleen aan te vragen met het Ontzorgd pakket.

Ontzorgd
  • Drie keer een reguliere onderhoudsbeurt (in maanden 3, 12 en 24)
  • Eén keer vervanging van bepaalde onderdelen
    (remblokken/-schijven, tandwielen, ketting en kabelset.)
  • Inclusief smeren en afstellen tandwielen en ketting.
  • Inclusief vervanging van banden.
  • Inclusief opspannen spaken en richten wielen.
  • Inclusief software updates.
  • Inclusief reparaties als gevolg van normale slijtage.

Reparaties

Reparaties die ontstaan door normale slijtage bij gebruik, zoals vervangen van versleten ketting, remblokken en tandwielen, zitten in het Ontzorgd pakket.

Reparaties door beschadiging vallen onder de verzekering. Als bijvoorbeeld een lamp of bagagedrager is afgebroken, een band lek is of een snelbinder is gestolen kun je een beroep doen op de verzekering. Reparaties gebeuren in overleg met de verzekeraar.

Je hebt een eigen risico van € 50, dus dat bedrag moet je zelf betalen als de schade niet te verhalen is op een andere partij. Voor al het onderhoud en benodigde reparaties komt er een servicemonteur bij jou aan huis.