Cortina E-Common

De Cortina E-Common is een trendy elektrische fiets met een uniek frame in opvallende kleuren en een wel heel bijzondere voor- en achterdrager! De dragers hebben het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Met de 8 versnellingen kom jet snel op gang en met de hydraulische velgremen sta je ook zo weer stil. Deze e-bike is voorzien van een zeer krachtige Bafang middenmotor, waarmee je ook volgeladen probleemloos de stad doorkruist. Met de accu naar jouw keuze kun je zelf bepalen hoe ver je wil kunnen fietsen.

Bafang Middenmotor

De M420 middenmotor van Bafang is stil en licht. De ondersteuning wordt nauwkeurig afgestemd op de snelheid en trapkracht. De Bafang M420 heeft een koppel tot 80 Nm waarmee je moeiteloos door het stadsverkeer of door heuvelachtig gebied fietst. De middenmotor heeft 10 verschillende ondersteuningsstanden.

Veilig en comfortabel

Hydraulische velgremmen zijn de meest luxe velgremmen en voelen dan ook meteen erg krachtig aan. Deze remmen hebben net als schijfremmen met remolie gevulde remleidingen en geven ook een prima feedback waardoor doseren als vanzelf gaat. Op het slijten van de remblokken na heb je geen omkijken naar deze remmen. Met Shimano Nexus 8 versnellingen is de e-bike allround en breed inzetbaar. Shimano Nexus 8 schakelnaven zijn duurzaam wat ze zeer geschikt maakt voor de intensieve gebruiker.

Accu en actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van de fiets is afhankelijk van de inhoud van de accu. Deze Cortina E-Common wordt bij ons standaard geleverd met een 450 Wh accu. Je kunt ook kiezen voor een grotere accu van 600 Wh of 750 Wh voor een grotere actieradius (afhankelijk van de gekozen kleur).