Cortina E-U4 Transport MM

De Cortina E-U4 Transport elektrische fietsen met de krachtige Bafang middenmotor zijn geschikt voor allerlei terreinen, of je nu een kort stukje of een lange rit fietst! De ondersteuning is zeer merkbaar aanwezig, waardoor het heel comfortabel fietsen is. De Cortina E-U4 Transport is een stijlvolle verschijning dankzij de mooie details op het frame, de contrasterende banden en de stoere voordrager.

Middenmotor

Je rijcomfort wordt grotendeels bepaald door de trapondersteuning, de motor dus! De plaatsing van de motor heeft ook invloed op de stabiliteit van de fiets en met de Bafang middenmotor is dit prima geregeld door de goede gewichtsverdeling. Door de middenmotor trapt deze E-U4 is veelzijdige fiets zowel voor het fietsen in de stad als op de hei. Met het transportrek voorop is boodschappen doen of een mooie tourtocht over de hei ontspannend en comfortabel. Ook populair onder schoolkinderen met schooltassen.

Deze E-U4 Transport MM N7 is voorzien van een Bafang M300 motor die 80 Nm koppel levert. De rotatiesensor geeft je een natuurlijke trapondersteuning en met de 9 standen kun je hem goed op je eigen wensen instellen. Met de walk assiststand loop je makkelijk en veilig met de fiets aan de hand.

Veilig en comfortabel

Deze Cortina is uitgerust met rollerbrakes voor en achter. Deze rollerbrakes is de vervanger voor de inmiddels ouderwetse trommelrem. Deze naafrem werkt met rolletjes welke bij remmen “oplopen” tegen de schaal van de rem. Deze schaal wordt warm door de wrijving en is daarom gekoeld door een zogenaamde koelschijf. De rem is absoluut niet agressief en daardoor ook veilig in de regen. Ook is de fiets voorzien van een stuurslot zodat als je afstapt, het stuur met een tas op het transportrek niet onverwacht omvalt.

Accu en actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van de fiets is afhankelijk van de inhoud van de accu. Deze Cortina E-U4 Transportfiets wordt bij de meeste winkels geleverd met een 300 Wh accu, maar met ons aanbod wordt standaard de 450 Wh accu geleverd. Je kunt ook kiezen voor een nog grotere accu van 750 Wh.