Cortina E-U4 Transport FM

De Cortina E-U4 transportfiets helpt je moeiteloos door de stad, of je nou boodschappen gaat doen of een zware schooltas mee moet slepen. De fluisterstille Ecomo voorwielmotor steunt je vanaf de eerste trap. Met 7 versnellingen en rollerbrakes, die onder alle weersomstandigheden hun werk doen. De stuurblokkering en stevige dubbele standaard houden je fiets zelfs overeind als hij voor en achter volgeladen is.

Voorwielmotor

Deze E-U4 Tranport FM N8 is voorzien van het Cortina Ecomo-systeem. Dat houdt in dat deze fietsen zijn voorzien van een voorwielmotor die direct bij het wegrijden ondersteuning geeft. Dit model met het Cortina Ecomo 36 volt-systeem heeft ook nog de mogelijkheid om in te stellen hoe snel de ondersteuning moet beginnen.

Veilig en comfortabel

De vervanger voor de inmiddels ouderwetse trommelrem is de rollerbrake. Deze naafrem werkt met rolletjes welke bij remmen “oplopen” tegen de schaal van de rem. Deze schaal wordt warm door de wrijving en is daarom gekoeld door een zogenaamde koelschijf. De rem is absoluut niet agressief en daardoor ook veilig in de regen. Ook is de fiets voorzien van een stuurslot zodat als je afstapt, het stuur met een tas op het transportrek niet onverwacht omvalt.

Accu en actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van de fiets is afhankelijk van de inhoud van de accu. Deze Cortina E-U4 Transportfiets wordt bij de meeste winkels geleverd met een 313 Wh accu. Met ons aanbod krijg je standaard de 418 Wh accu. Je kunt ook kiezen voor de 497 Wh voor een grotere actieradius.