Dutch ID City Evo N7

De Dutch ID City Evo is een allround e-bike met de stille en sterke middenmotor. Deze biedt een goed te doseren trapondersteuning bij elke snelheid. De City Evo rijdt zo soepel dat er nauwelijks extra weerstand is wanneer de ondersteuning uit staat. Je kunt de mate van ondersteuning instellen via knoppen bij het handvat en op het middendisplay zie je de belangrijke informatie. Met de 7 versnellingen in de naaf trap je altijd licht of zwaar zoals je zelf wilt. De robuuste hydraulische velgremmen maken krachtig afremmen mogelijk. Compleet afgemonteerd met een comfortabele geveerde voorvork en zadelpen, LED verlichting en antilekbanden.

Shimano Steps middenmotor

Met de fluisterstille ondersteuning van de Shimano Steps middenmotor heeft de City Evo prettig gedoseerde prestaties. Ideaal voor stadse ritten of toertochten in vlak landschap. De City Evo rijdt zo soepel dat er nauwelijks extra weerstand is wanneer de ondersteuning uit staat.

Magura HS11 hydraulische velgremmen

De City Evo is afgemonteerd met het robuuste HS11 remsysteem, zeer betrouwbaar en veilig. Hiermee heeft de City Evo een krachtig maar goed doseerbaar remsysteem.

Accu en actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van de fiets is afhankelijk van de inhoud van de accu. Bij Dutch ID wordt de fiets standaard geleverd met een 300 Wh accu. Met ons aanbod wordt standaard de 500 Wh accu geleverd.