Dutch ID Comfort

Met een lage instap en de soepele middenmotor doet de Comfort zijn naam eer aan. Deze no-nonsense e-bike richt zich op een nuchter publiek. Het stabiele frame en de rechtop zit geven een fijn rijgevoel. De krachtige Bafang middenmotor met overzichtelijk display geeft een goed gedoseerde ondersteuning.

Betrouwbare Bafang middenmotor

De Bafang M420 middenmotor biedt perfect gedoseerde ondersteuning bij iedere pedaalslag. De motor geeft de Comfort met 50Nm koppel een royaal vermogen. Ideaal voor stadse ritten tot toertochten in heuvelachtige landschappen.

Bafang zijdisplay

De Comfort heeft standaard het compacte Bafang zijdisplay, met de knoppen direct aan het handvat. Het display geeft alle belangrijke informatie in één oogopslag weer en is extreem robuust en gemakkelijk te bedienen. De loopondersteuning wordt geactiveerd door de min-knop ingedrukt te houden.

Accu en actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van de fiets is afhankelijk van de inhoud van de accu. Bij Dutch ID wordt de fiets standaard geleverd met een 300 Wh accu. Met ons aanbod krijg je de 450 Wh, zonder meerprijs.