Dutch ID Cruise+ N8

Door de rechtop zit voelt fietsen ontspannen en zeker. Motor en kabels zijn netjes geïntegreerd in het frame. De sterke geruisloze Bosch middenmotor, de 8 versnellingen en de zwaardere accu maken dat je moeiteloos langere afstanden kunt afleggen, ook in heuvelachtig terrein. Met een soepele voorvering, antilekbanden, krachtige geïntegreerde LED verlichting en veilige hydraulische remmen.

Betrouwbare Bosch middenmotor

Met de soepele ondersteuning van de Active motor heeft de Cruise fijn gedoseerde prestaties tot 40Nm. Kies je voor de Dutch ID Cruise+ N8, dan krijg je de krachtige ondersteuning van de Bosch Active “plus” middenmotor met 50Nm. Beide zijn veel stiller geworden dan de voorgangers al waren. Daarnaast is de Cruise+ efficiënter geworden dus meer actieradius en nauwelijks extra weerstand wanneer de ondersteuning uit staat.

Shimano Nexus 7 of 8 speed

Op de Cruise krijg je standaard de Nexus 7 versnellingsnaaf met een draaigreep schakelaar. Dit is een betrouwbaar systeem met 244% bereik (het verschil tussen de lichtste en zwaarste versnelling). Op de Cruise+ is de Nexus 8 versnellingsnaaf gemonteerd. Deze naaf heeft naast de extra versnelling een groter bereik van 307%. Beide naven staan garant voor hoog rijcomfort en zijn bovendien erg onderhoudsarm.

Accu en actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van je fiets is afhankelijk van de inhoud van je accu. Bij Dutch ID wordt de fiets standaard geleverd met een 300 Wh accu. Met ons aanbod krijg je de 400 Wh, zonder meerprijs. Je kunt ook kiezen voor de 500 Wh.