Giant Grand Tour E+ 1

Elektrisch fietsen wordt nog gemakkelijker met de slimme Smart Support functie op de GrandTour E+1. Dit systeem stelt zelf vast wat de beste ondersteuningsstand zodat je nooit te zwaar of te licht trapt. Daarbij helpt ook de ruime keuze uit 8 versnellingen. Je kunt met je smartphone verbinding maken met het display en navigeren.

SyncDrive Life Middenmotor

Deze Grand Tour E+1 is voorzien van de nieuwste generatie SyncDrive Life middenmotor. Deze motor heeft 5 ondersteuningsstanden en beschikt over de Smart Support-functie. Hiermee kiest het systeem zelf de optimale ondersteuningsstand door het slim combineren van 6 sensoren. Je hoeft zelf niet meer na te denken over de juiste ondersteuningsstand, want de SyncDrive Life neemt dit uit handen. Hierdoor trap je dus nooit te licht of te zwaar. Ook spaar je de accu en wordt de actieradius groter. Met de Boost-functie zet je zelfs een kort sprintje in, handig voor die hoge brug of om net dat groene licht nog even te halen.

Veilig en comfortabel

Hydraulische velgremmen zijn de meest luxe velgremmen en voelen dan ook meteen erg krachtig aan. Deze remmen hebben net als schijfremmen met remolie gevulde remleidingen en reageren goed waardoor doseren als vanzelf gaat. Op het slijten van de remblokken na, heb je geen omkijken naar deze remmen.

Met Shimano Nexus 8 versnellingen is de e-bike allround en breed inzetbaar. Shimano Nexus 8 schakelnaven zijn duurzaam, dit maakt ze zeer geschikt voor de intensieve gebruiker.

Accu en actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen om hem op te laden, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van de fiets is afhankelijk van de inhoud van de accu. De fiets wordt standaard geleverd met een 300 Wh accu. Met ons aanbod krijg je de grotere 400 Wh accu, zonder meerprijs.