Koga E-Lement

Deze sportieve Koga E-Lement heeft geïntegreerde kabels en 10 versnellingen. Door de Bosch-middenmotor is het gewicht goed verdeeld en ligt de fiets stabiel op de weg. Het heldere Intuvia display geeft alle informatie, zoals het aantal km/pu, duidelijk weer. De schijfremmen van Magura zorgen voor perfecte remprestaties onder alle weersomstandigheden. De E-Lement fietst ook comfortabel door o.a. de verende voorvork.

Betrouwbare Bosch middenmotor

Moeiteloos fietsen met de krachtige en robuuste Bosch middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft deze e-bike een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige robuuste Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 50 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein.

Elegant en comfortabel

Super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden. De schakel-, rem- en verlichtingskabels en de elektrische onderdelen zijn perfect geïntegreerd, zodat deze optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden. Bovendien draagt dit bij aan het strakke uiterlijk. Daarnaast heeft de E-Nova Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen voor extra comfort en betrouwbare en krachtige Magura hydraulische velgremmen.

Accu en actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van de fiets is afhankelijk van de inhoud van de accu. KOGA biedt voor de fietsen met Bosch motor de keuze uit 3 uitneembare Powerpack accu’s, met elk een andere capaciteit (300 – 500 Wh). Met ons aanbod krijg je standaard de 400 Wh accu, zonder meerprijs. Je kunt ook kiezen voor de 500 Wh.