Koga E-Nova N8

De Koga E-Nova N8 is wat hoger geprijsd, maar dan krijg je ook wat: hij heeft 8 versnellingen en op de gemonteerde onderdelen is niet bezuinigd. Zo heeft hij goed presterende hydraulische velgremmen, is de voorvork geveerd, heeft hij een luxe display van Bosch en heeft de Bosch-middenmotor ook parkeerassistentie. In 2018 kreeg het motor model een nieuwe generatie Bosch-motor.

Betrouwbare Bosch middenmotor

Moeiteloos fietsen met de krachtige en robuuste Bosch middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft deze e-bike een uitstekende wendbaarheid en wegligging. Het 3-sensoren-systeem meet 1000 keer per seconde aan welke ondersteuning je behoefte hebt. Daarnaast is de motor krachtig genoeg om ook in de bergen voor veel fietsplezier te zorgen.

Elegant en comfortabel

Super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden. De nieuwe derde generatie Bosch Performance motor is krachtig en stil en geplaatst in het midden van de fiets voor een ideale gewichtsverdeling. Daarnaast heeft de E-Lement Feathershock voorvorkvering voor extra comfort en betrouwbare en krachtige Magura hydraulische velgremmen.

Accu en actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van de fiets is afhankelijk van de inhoud van de accu. KOGA biedt voor de fietsen met Bosch motor de keuze uit 3 uitneembare Powerpack accu’s, met elk een andere capaciteit (300 – 500 Wh). Met ons aanbod krijg je standaard de 400 Wh accu, zonder meerprijs. Je kunt ook kiezen voor de 500 Wh.