Sparta M7b

De Sparta M7B is geschikt om in stilte nieuwe landschappen en fietsroutes te ontdekken. Door de sterke middenmotor van Bosch en de 7 versnellingen zijn heuvelachtige regio’s geen probleem. Op het overzichtelijke Purion-display kun je al je fietsgegevens, zoals de gereden afstand en snelheid, gemakkelijk terug vinden.

Bosch Active Line middenmotor

De aandrijving van de Bosch Active Line middenmotoren wordt bepaald via een trapsensor. Hierdoor reageert de fiets nauwkeurig op je geleverde trapinspanning. De middenmotor zorgt er voor dat het zwaartepunt van je fiets laag ligt. Hierdoor fiets je in optimale stabiliteit. Je kunt kiezen uit 4 standen en er is een walk-assist. De motor ondersteunt niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein.

Veilig en comfortabel

Hydraulische velgremmen zijn de meest luxe velgremmen en voelen dan ook meteen erg krachtig aan. Deze remmen hebben net als schijfremmen met remolie gevulde remleidingen en geven ook een prima feedback waardoor doseren als vanzelf gaat. Op het slijten van de remblokken na, heb je geen omkijken naar deze remmen. De verende voorvork en Shimano Nexus 7 versnellingen maken de e-bike extra comfortabel en breed inzetbaar. Shimano Nexus 7 schakelnaven zijn duurzaam, dit maakt ze zeer geschikt voor de intensieve gebruiker.

Accu en actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van de fiets is afhankelijk van de inhoud van de accu. Deze Sparta M7b wordt bij de meeste winkels geleverd met een 300 Wh accu, maar met ons aanbod krijg je de grotere 400 Wh accu, zonder meerprijs.